Motivation

Motivation i forhold til personlig træning

Kender du det. Du har sat dig et mål om at løbe et marathonløb, bare for at gennemføre det, men du syntes aldrig at du kommer over de 10 km. Og det er oven i købet ikke i en særlig imponerende tid. Så er det på tide at få dig personlig træning og træningsprogrammer.
En personlig træner kan give dig lige den motivation som giver dig puffet videre. Puffet som gør det muligt at nå dine mål. Det kan godt være svært selv at kunne overskue hvor man skal arbejde mere med sin træning og hvornår det er tid til at sætte sværhedsgraden op.

Hvornår skal jeg løbe længere, og hvad tid skal jeg kunne løbe en bestemt afstand på. Dette er svært at vide hvis man ikke har meget erfaring har med løb, for da slet ikke at tale om marathonløb.

Og hvis man vil sætte større mål for sig selv, og måske gennemfører en halv eller hel ironman, og senere hen gerne vil forbedre sin tid, kan det næsten kun være en fordel at få personlig træning og træningsprogrammer. Man kan nemlig læse nok så meget på nettet og se en masse træningsfilm på youtube og andre kanaler, men alt dette har en kritisk fejl. De er ikke tilpasset den enkelte.

For at din træning skal blive optimal er du nød til at have et skræddersyet træningsprogram, især hvis du vil optimerer din præstation og træne for alvor.

Selvfølgelig er det ikke alle sportsudøvere som benytter sig af en personlig træner, men mange af de store enten har en personlig træner, eller har så
stor erfaring så de selv er personlige trænere for nye inde for de forskellige sportsgrene.

Så vil du opnå større resultater inden for din sportsgren, men mangler lige den sidste motivation er det bare med at få dig en personlig træner og et skræddersyet træningsprogram.